Om solarits webbbutik

Välkommen till Solarits nya webbshop, tyvärr fick vi intrång på vår tidigare webbshop vilket tvingade oss att stänga ned den så nu håller vi på att starta upp en ny webbshop. Den kommer successivt att fyllas på med nya produkter. Saknar du något, vi har tillgång till ett stort utbud produkter från flera tillverkare och leverantörer så tveka inte att fråga oss.

Här hittar du produkter med fokus på småskalig energigenerering, du hittar också många smarta produkter som hjälper dig att spara energi.
 
Oavsett om det är för hemmet, sommarstugan, båten, husvagnen eller husbilen hoppas vi att du ska kunna hitta de produkter som uppfyller dina behov. Vi har nu även gjort det mycket enklare för dig som kund att handla hos oss genom att du direkt kan välja de produkter du vill ha och sedan beställa.
 
För att du ska kunna handla i vår webbshop måste du registrera dig och vara inloggad. Detta tar endast några sekunder. Detaljerade uppgifter behöver du inte registrera förrän det är dags att skicka iväg din beställning.
 
Läs våra köpvillkor noga innan du gör en beställning.